Vakantiehuis in Lotharingen

132 beschikbare vakantiehuizen in Frankrijk

Een vakantiehuis in Lotharingen? De Lorraine is de ideale vakantiebestemming. U zult genieten van de eindeloze vergezichten en prachtige rivieren als bijvoorbeeld de Moezel. Binnen een afstand van nog geen 500km van Utrecht vindt u onze vakantiewoningen, gites, vakantievilla's en vakantiehuizen in Lorraine - Lotharingen.

Vakantiehuizen Lorraine
Een vakantiehuis in Lorraine of Lotharingen is een uitstekende uitvalsbasis om deze regio in Noord Frankrijk te verkennen. Lotharingen ligt in het oosten tegen het toeristische Elzas, een schitterende groene regio grenzend aan Duitsland. Lorraine/Lotharingen omvat de vier departementen; Meuse, Meurthe-et-Moselle, Vosges en Moselle. De hoofdstad van Lorraine is vernoemd naar een oude Gallische stam; Metz.

Geschiedenis Lorraine – Lotharingen
Lotharingen was vroeger een groot hertogdom, maar dankzij de strategische ligging heeft de regio te maken gehad met veel veldslagen en is de regio in de geschiedenis vele malen opnieuw verdeeld. Het hertogdom omvatte in de historie delen van Nederland, België en Duitsland. De historie is overal in de regio aanwezig; van oude Romeinse aquaducten tot Festen (versterkingen) uit de Eerste Wereldoorlog. De natuur, cultuur en historie liefhebbers kunnen hun hart ophalen in Lorraine.

Huisje met de hond
Lotharingen is een schitterende regio, ook uw hond zal het naar z’n zin hebben in deze regio. Een vakantiehuisje waar de hond is toegestaan in Lorraine behoort tot de mogelijkheden. Deze regio is goed aan te rijden, vanaf Utrecht is het slechts 5 uur rijden, de hond kan dus gemakkelijk mee. Vanaf uw vakantiehuis kunt u samen met uw hond urenlange wandelingen maken en de omgeving verkennen.

Uitstekende faciliteiten
Wij doen er alles aan om de beste villa’s en vakantiehuizen uit te kiezen per regio. Alle vakantiewoningen in Lotharingen zijn persoonlijk bezocht om u er van te verzekeren dat de genoemde faciliteiten ook daadwerkelijk aanwezig zijn en om de kwaliteit van alle vakantiehuizen te waarborgen.

Lees meer
Uw selectie:
Vakantiehuis Lotharingen / Lorraine

Zoekresultaat verfijnen op

Periode

Regio

OF

Selecteer op kaart
Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

Min aantal personen

Min aantal slaapkamers

Kwaliteit

Min 0 - Max 15000 Prijs in EURO

Min 0 - Max 5 Aantal sterren

Min 0 - Max 10 Beoordelingscijfer

Vakantiethema

Kortingen

Ligging

Faciliteiten

Vakantiehuizen-Frankrijk.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Frankrijk voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Frankrijk boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-frankrijk.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven
Loading...

Wij controleren nu of het huis vrij is.
Een ogenblik geduld alstublieft.

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.