Vakantiehuis in Centre

82 beschikbare vakantiehuizen in Frankrijk

U zoekt een vakantiehuis in Centre in Frankrijk? Alle vakantiehuizen in Centre hebben wij voor u op een rij gezet. Alle gites, landhuizen en vakantiewoningen worden persoonlijk bezocht om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Centre
De regio Centre is gelegen in midden Frankrijk, in het hart van Frankrijk zogezegd. Centre wordt onder andere omringd door de regio’s Bourgogne, Auvergne, Normandië en Limousin. De Loirevallei is een toeristische streek in Centre en is volgens sommige de mooiste wijnstreek van Frankrijk. Rivier de Loire, de langste rivier van Frankrijk stroomt door deze regio. Vanuit uw vakantiehuis in Centre kunt u er voor kiezen om een cruise over de rivier te maken.

Cultureel erfgoed
Een kasteel bezoeken is ook mogelijk in Centre. In de regio staan talloze prachtige historische kastelen die herinneren aan de rijke geschiedenis van deze regio. De steden in Centre zijn ook de moeite waard om te bezoeken. Oude gebouwen, indrukwekkende pleinen en prachtige gevels, de steden in Centre hebben het allemaal.

Gites, vakantievilla’s en vakantiehuizen in Centre
Centre is niet de meest bekende regio van Frankrijk, maar de vakantiehuizen zijn hier van uitstekende kwaliteit en staan vaak op schitterende locaties midden in de natuur of in de buurt van water.

Lees meer
Uw selectie:
Vakantiehuis centre

Zoekresultaat verfijnen op

Periode

Regio

OF

Selecteer op kaart
Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

Min aantal personen

Min aantal slaapkamers

Kwaliteit

Min 0 - Max 15000 Prijs in EURO

Min 0 - Max 5 Aantal sterren

Min 0 - Max 10 Beoordelingscijfer

Vakantiethema

Kortingen

Ligging

Faciliteiten

Vakantiehuizen-Frankrijk.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Frankrijk voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Frankrijk boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-frankrijk.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven
Loading...

Wij controleren nu of het huis vrij is.
Een ogenblik geduld alstublieft.

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.