Vakantiehuis in Bretagne

384 beschikbare vakantiehuizen in Frankrijk

Bretagne is een Franse regio op het gelijknamige schiereiland Bretagne. Rennes is de hoofdstad en belangrijke steden zijn Brest, Vannes, Quimper en Saint-Malo. De inwoners van Bretagne hebben karakter. Maar uw gîte, vakantievilla, chalets, manoir, vakantiewoning of vakantiehuis in Bretagne heeft ook karakter en dat geeft kleur aan uw vakantie.

Menhirs in de tuin van uw vakantievilla
Voor een vakantie in een manoir of vakantiehuis in Bretagne komt u altijd tijd te kort. Bretagne ligt ten zuid-westen van Normandië en staat behalve om haar imponerende kustlijn met prachtige stranden bekend om de vele prehistorische bezienswaardigheden. In de buurt van Carnac staan wel 3000 menhirs. Veel van onze vakantiehuizen in Bretagne zijn hier in de buurt te vinden.

Uw vakantiehuisje bij Finistère
In de Finistère, op het meest westelijke puntje van Frankrijk, bevindt zich de Pointe du Raz die 70 meter boven de oceaan uitsteekt. Het uitzicht hiervandaan is fenomenaal. Wedden dat de kinderen hiervandaan uw gîte, bungalow of résidence in Bretagne zien liggen?

Het kasteel van St. Malo
Behalve uw eigen vakantiewoning in Bretagne kunt u hiervandaan ook Ile de Sein zien. Hier liggen de huizen dicht tegen elkaar aan om zich tegen de windstoten te beschermen. Bezoek trouwens ook het kasteel of de kathedraal van St. Malo. Uw kinderen gaan zich hier oneindig vermaken en nemen de schelpen mee naar uw leuke Bretonse vakantiehuisje aan zee.

Uw gîte bij Quimper
Uw vakantiewoning ligt niet ver van het 800 jaar oude kasteel de la Hunaudaye bij Plédéliac, maar laat ook plaatsen als het historische Nantes of Quimper niet aan u voorbij gaan. Quimper wordt over het algemeen beschouwd als de meest Bretonse van alle Bretonse steden. Alleen uw vakantiehuis met zwembad is meer Bretons.

Bretonse zeevruchten
La Ville Close van Concarneau ligt op een eiland en is nog geheel ommuurd. Koop wat vis op de markt en presenteer de zeevruchten op een bedje van zeewier met een fris glas Sauvignon Blanc. Het wordt vanavond weer Bretons gezellig in uw fraaie vakantiewoning in Bretagne.

Lees meer
Uw selectie:
Vakantiehuis Bretagne

Zoekresultaat verfijnen op

Periode

Regio

OF

Selecteer op kaart
Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

Min aantal personen

Min aantal slaapkamers

Kwaliteit

Min 0 - Max 15000 Prijs in EURO

Min 0 - Max 5 Aantal sterren

Min 0 - Max 10 Beoordelingscijfer

Vakantiethema

Kortingen

Ligging

Faciliteiten

Vakantiehuizen-Frankrijk.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Frankrijk voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Frankrijk boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-frankrijk.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven
Loading...

Wij controleren nu of het huis vrij is.
Een ogenblik geduld alstublieft.

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.