• 1.978 +1 Vakantiehuizen-Frankrijk.nl
  • Trustpilot 8

070 416 8 480

Vandaag bereikbaar vanaf 09:00 uur
Openingstijden
Vandaag: 09:00 - 17:00
Morgen: 10:00 - 18:00
Zondag: Gesloten
Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
  • Home
  • Vakantie Frankrijk

Vakantie in Frankrijk

Vakantiehuizen in Frankrijk

Wrijft u even de ogen uit. U bent in topvakantieland Frankrijk. Frankrijk is dertien maal zo groot als Nederland en ongeveer even groot als Spanje en Portugal samen. De langste rivier van Frankrijk is de Loire met een totale lengte van 1006 kilometer. Hij stroomt van zijn bron in de Ardèche tot zijn trechtermonding bij St.Nazaire in de Loire Vallei aan de Atlantische kust.

Grenzen

De meeste grenzen van Frankrijk zijn natuurlijk. In het westen ligt de Atlantische Oceaan, in het noordwesten het Nauw van Calais en Het Kanaal, in het oosten de Rijn, het Jura-gebergte en de Alpen, in het zuiden de Middellandse Zee en de Pyreneeën. Iedere streek met zijn eigen karakter, met zijn eigen flamboyante cultuur en rijke geschiedenis.

Landschap

Het Franse landschap bestaat uit laagvlakten, kusten, oude en jonge gebergten. Door zijn overweldigende en diverse landschap en de rijke cultuur is Frankrijk al jaren de top van vakantievierend Nederland.

Gorges

Schilderachtige Middeleeuwse dorpjes en eeuwenoude stoere kastelen. Burchten en oude Romeinse nederzettingen. Woeste donkere wouden afgewisseld met lieflijke groene hellingen. Moerasgebieden met wilde paarden. Smalle steile Gorges met alle mogelijkheden om te kayakken of te zwemmen. Dat is Frankrijk.

Strandwandeling

Hooggebergte waar u eindeloos kunt wandelen of in de winter kunt skiën. Festivals, feesten en musea. Beekjes en kanalen waarlangs u oneindige fietstochten kunt maken. Witte stranden, duinkusten en krijtrotsen. De kust van Frankrijk is 6200 kilometer lang en zeer gevarieerd. U zou een leven lang strandwandelingen kunnen maken.

Een droom

Vakantiehuizen in Frankrijk 2

Iedere streek met zijn eigen dorpjes, stadjes en steden. Iedere streek met zijn eigen feesten, markten, streekgerechten, wijnen en bezienswaardigheden. Geen twijfel mogelijk. Frankrijk als vakantieland is als een droom waar geen einde aan lijkt te komen.

Vind uw vakantiehuis in Frankrijk

aanbiedingen in Frankrijk

VHF-121747

Chalet Héloic

1 week vanaf € 440
max. 6 personen
Anould

BOEK NU
VHF-1286307

GRAND BOIS

1 week vanaf € 1311
max. 9 personen
La Tania

BOEK NU
VHF-1253890

Les Fermes de Samoëns

1 week vanaf € 571
max. 6 personen
Samoëns

BOEK NU
VHF-122534

Iris

1 week vanaf € 1898
max. 8 personen
Grabels

BOEK NU

Zoeken met kaart

zoek vakantiehuizen op de kaart

Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

zoek in ons vakantiehuizen aanbod

Zwembad Vakantiepark

 

Vakantiehuizen-Frankrijk.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Frankrijk voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Frankrijk boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-frankrijk.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.