• 1.978 +1 Vakantiehuizen-Frankrijk.nl
  • Trustpilot 8

070 416 8 480

Vandaag bereikbaar vanaf 10:00 uur
Openingstijden
Vandaag: 10:00 - 18:00
Morgen: Gesloten
Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Over Vakantiehuizen-Frankrijk.nl

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis met privé-zwembad in Frankrijk? Of juist een eenvoudig vakantiehuisje midden in de natuur? Op Vakantiehuizen-Frankrijk.nl zoekt, vergelijkt en vindt u snel en gemakkelijk uw ideale vakantiehuis in Frankrijk. Of het nu gaat om vakantiehuizen in regio's of departementen als de Dordogne, Côte-d'Azur, Bretagne, Elzas of Normandië en ga zo maar door: Vakantiehuizen-Frankrijk.nl heeft voor ieder wat wils.

Gemak dient de mens

Vakantiehuizen-Frankrijk.nl streeft er naar om u een zo volledig mogelijk aanbod van unieke vakantiehuizen in Frankrijk te kunnen tonen. Zo vindt u snel en eenvoudig precies dat ene vakantiehuis dat aan al uw wensen voldoet. Door slimme en uitgebreide zoekmogelijkheden kunt u het aanbod uitgebreid filteren. U kunt zoeken op belangrijke kenmerken als bijvoorbeeld aantal slaapkamers, klantbeoordeling, prijs en uiteraard beschikbaarheid. Wilt u een vakantiehuis met zwembad, een magnetron, een geheel omheinde tuin en wilt u de eindschoonmaak laten doen? Door gebruik te maken van de zoekmogelijkheden op Vakantiehuizen-Frankrijk.nl gaat u een heerlijke vakantie tegemoet zonder onaangename verrassingen.

Partners aangesloten bij ANVR en/of SGR

U wilt toch ook de zekerheid dat u boekt bij een betrouwbare en professionele reisorganisatie? Vakantiehuizen-Frankrijk.nl toont u alleen het aanbod van partners die zijn aangesloten bij de ANVR, de brancheorganisatie die strenge normen hanteert voor het lidmaatschap en de kwaliteit van uw vakantie, of de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR). Kwaliteit heeft bij ons prioriteit.

All-in prijzen met laagste prijsgarantie

Vakantiehuizen-Frankrijk.nl is geheel onafhankelijk en transparant en toont u daarom gelijk de all-in reissommen van de vakantiehuizen. Dat wil zeggen dat u niet pas bij het boeken wordt geconfronteerd met onverwachte kosten als bijvoorbeeld boekingskosten of een bijdrage aan het calamiteitenfonds. Extra (optionele) faciliteiten als een eindschoonmaak of het huren van bedlinnen betaalt u ter plaatse en zijn daarom niet in de reissom opgenomen.

Daarnaast biedt Vakantiehuizen-Frankrijk.nl u de laagste prijsgarantie. U kunt er dus vanuit gaan dat alle partners hun product op Vakantiehuizen-Frankrijk.nl voor dezelfde prijs aanbieden als op hun eigen website. Mocht u desondanks, nadat u een vakantiehuis via Vakantiehuizen-Verhuur.nl hebt geboekt, binnen 24 uur, hetzelfde vakantiehuis onder gelijke condities (zelfde periode, gelijk aantal personen, zelfde uitrusting niveau, etc) bij de betreffende aanbieder, waarmee Vakantiehuizen BV samenwerkt, voor een lagere prijs vinden, dan betaalt Vakantiehuizen-Frankrijk.nl u het verschil met de lagere prijs terug!

Vakantiehuizen BV

Vakantiehuizen-Frankrijk.nl is onderdeel van Vakantiehuizen BV. Vakantiehuizen BV is een zelfstandige onderneming, opgericht in 1990 en gevestigd in Den Haag. Vakantiehuizen BV heeft als doel het zoeken, vergelijken en boeken van uw ideale vakantiehuis zo eenvoudig en overzichtelijk te maken. U vindt daarom op Vakantiehuizen-Frankrijk.nl een duidelijk overzicht van alle unieke vakantiehuizen in Frankrijk van enkel erkende reisorganisaties op een rij. Het aanbod is divers, u zult hier vinden wat u zoekt.

Mogen wij u alvast een fijne vakantie toewensen?

Contact

Wenst u contact op te nemen met Vakantiehuizen-Frankrijk.nl? Dit kan middels het contactformulier.

Zoeken met kaart

zoek vakantiehuizen op de kaart

Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

zoek in ons vakantiehuizen aanbod

Zwembad Vakantiepark

 
  • Laagste Prijsgarantie
  • Aangesloten bij ANVR en/of SGR
  • All-in huursommen, dus geen verrassingen achteraf
  • Alle vakantiehuizen in Frankrijk op een rij

inschrijving nieuwsbrief

Vakantiehuizen-Frankrijk.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Frankrijk voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Frankrijk boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-frankrijk.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.